La tontería se coloca siempre en primera fila para ser vista, la inteligencia detrás para ver.
Isabel de Rumania

dijous, 12 de febrer del 2009

Frikades google

Bueno ací deixe unes frikadetes per als que vuiguen curiosetjar el terreno, pues la meua experiencia laboral m'ha fet coneixer bé totes aquestes ferramentes:
- Nova versión de GoogleEarth on podem explorar els oceans mitjançant videos i a més moltes curiositats respecte de la sostenibilitat del mig ambient (paraula que no coneix la RAE). A més, podem observar Mart i un mapa celest (que està molt bé fins que es perds mogolló)

- Archiu per a visualitzar el catastre en google earth (descarregar), es tracta de un archiu que dispon el Ministeri d'Economia i Hicenda al públic general, pero a més també ens indica altres tipus de navegador d'aquest tipus (ací).

- Visualització de parceles agraries, SigPac. Ací podem veure com es superposen diferents nivells de mapes indicant diferents parametres de cada parcel·la.

- Goolzoom: página on es pot consultar el googlemaps, la vista satèl·lit de googleearth, les vistes del catastre, la vista satèl·lit de sigpac i "vista de pardal" en algunes zones (molt útil per a vore façanes i orientar-se millor).

-Wikipèdia: imatges de googleearth on tothom pot senyalar qualsevol lloc per indicar el que vuiga, cal registrar-se per a que validen els llocs, pero sabeu que tenim indicat per ací?

A més m'imagine que no cal comentar el streetview que es pot utilitzar en algunes ciutats per a vore els carrers com un peató. De moment, a Espanya ho podem veure a Barcelona, Sevilla i València.

Bé, i si després d'açò algú es perd, que cride al 112!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada