La tontería se coloca siempre en primera fila para ser vista, la inteligencia detrás para ver.
Isabel de Rumania

dijous, 6 d’octubre del 2011

Android i whatsapp a l'ordinador (youwave)

Estava jo per ací curiosejant un poquetet per vore com podria fer anar el whatsapp a l'ordinador i he trobat una aplicació verdaderament interesant. I he dit açò hi ha que contar-ho per i així li donem un nou aire al blog contant alguna coseta d'informàtica.
Es tracta de youwave, un emulador d'Android a l'ordinador, així que podem tindre un Android i no una merda de BB que ens han colat a la majoria des d'una empresa de desgraciats. Sols hi ha un problema, qué és que l'aplicació val 15$.
Jo no vaig a dir que ha de fer cada persona, però puc donar una alternativa que circula per internet i ja cada u que faja el què crega convenient.
El programeta es pot descarregar directament des de la pàgina oficial. Ací pots provar-lo durant 4 dies completament de baes.

Després es pot descarregar l'aplicació cracklock, que és una aplicació gratuita en la que es poden bloquejar les dates del programa per a seguir funcionant amb les versions de prova.
Una vegada les dos aplicacions instal·lades, sense obrir el youwave, obrim el craclock. Seleccionem "add program" i s'obrirà l'explorador de windows d'on hem de seleccionar el executable del programa a bloquejar, en aquest cas youwave (C:\Program Files\YouWave_Android\YouWave_Android.exe de normal). Després s'obri una altra finestreta similar a la del rellotge de windows. En ella comprobem que la data i l'hora estan correctes i seleccionem totes les opcions (Virtual date, virtual time, virtual time zone, system-wide, freeze date and time) li donem a ok i en teoria deu funcionar.
Ara ja podem obrim el programa i disfrutar de totes les coses dels Androids, apps multiples i variades. Què cal saber? Que no disposem d'un nombre de telèfon i no podem fer cridaes ni enviar sms. Pero podem entrar al navegador i descarregar whatsapp des de la pàgina oficial (ho possem al buscador). Per fer-lo funcionar posem el nostre nombre de telèfon i ens enviaran un sms que com no reconeixerà, després li donem a "call" i directament escrivim el codi que ens hauran enviat. Ja tenim el whatsapp instal·lat. Després tindrem que introduir els contactes al móbil virtual per facilitar-nos la lectura.
I a disfrutar!!

2 comentaris:

  1. Una altra solució que possiblement funcione millor: http://www.elandroidelibre.com/2011/10/tutorial-%C2%BFcomo-usar-whatsapp-desde-el-pc.html

    ResponElimina